U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Basiscursus digitale fotografie

Je hebt een camera en wilt mooie foto's gaan maken. Je fotografeert in de automatische stand van je camera omdat je geen idee hebt hoe je de camera moet instellen met al die knopjes. Vol goede moed ga je op pad. Je ziet een geweldig mooi gebouw of moment waar je een foto van hebt gemaakt om later aan je familie of vrienden te laten zien. Eenmaal terug blijkt dat het beeld op de foto lang niet zo mooi is als in werkelijkheid. En je hebt geen idee hoe dat kan. Herkenbaar?

 

Dan is de basiscursus digitale fotografie van

Studio Tubantia perfect voor jou!

 

In deze cursus leer je de basis technieken om een goede foto te kunnen maken. Je leert wat diafragma, sluitertijd en ISO in je foto doen en hoe je deze kunt toepassen om een bepaald effect te verkrijgen.  Ook besteden we aandacht aan compositie. Omdat compositie de zeggingskracht van je foto voor een groot deel beïnvloedt. We gaan je leren om bewuster te fotograferen waardoor je mooiere foto's gaat maken.

 

In 4 lessen gaan twee enthousiaste vakfotografen je wegwijs maken in de techniek die komt kijken bij het fotograferen. Door elke les de gemaakte foto's te bespreken kun je de feedback direct toepassen. Je foto's worden daardoor steeds beter.  

In de eerste drie lessen worden de techniek en en compositie besproken. De laatste les zal bestaan uit een eindopdracht waarin je laat zien wat je hebt geleerd.  Met onze intensieve begeleiding is succes gegarandeerd.

 

Alles wat je zelf mee moet nemen is een systeem- of spiegelreflexcamera.

 

 


 

Basiscursus digitale fotografie

We geven deze cursus op donderdagavond van 19.00-21.30 uur of op zaterdagmorgen van 9.30-12.00 uur.

  

Cursuscode/ Lesdagen  les 1  les 2  les 3  les 4

 BC 15

 20-08-2020  03-09-2020   17-09-2020   01-10-2020

 BC 16

 29-10-2020   12-11-2020        26-11-2020  10-12-2020

 Het minimum aantal deelnemers per cursus is 4.

 

Locatie: Studio Tubantia, 

Hazenweg 121

 7556 BM Hengelo

 

 

Kosten:  € 99,-  per deelnemer

 

Als gevolg van de Corona maatregelen is het maximaal aantal deelnemers 6. 

 

Vul het onderstaande formulier in om je op te geven voor deze cursus. Je ontvangt daarna een bevestiging en factuur. Je inschrijving is pas definitief nadat we je betaling hebben ontvangen. 

Lees hier onze Algemene voorwaarden.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Wij nemen uw privacy erg serieus.  Bekijk hier onze privacyverklaring 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?