U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Geef dan een fotocursus-kadobon!

 

 

De fotocursus-kadobon is er in verschillende waardes. Van €10,- tot aan het volledige bedrag van een cursus van Studio Tubantia en geeft bij verzilvering een korting op de cursuskosten gelijk aan de op de bon vermelde waarde. Een leuk kado om te geven.

 

Hoe werkt het?

Op de fotocursus-kadobon staat een unieke code welke bij het inschrijven moet worden vermeld. De op de kadobon vermelde waarde wordt op de factuur in mindering gebracht.

 

Hoe te bestellen?

De bon is eenvoudig te bestellen via onze website door onderstaand formulier in te vullen. Vul daarbij ook in welk bedrag op de bon moet komen te staan. De factuur wordt per mail naar de aanvrager verzonden. Na ontvangst van de betaling wordt de kadobon per post aan aanvrager verzonden. 

De bon kan kostenloos worden opgehaald in onze studio aan de Getfertsingel 41 in Enschede. Indien de bon verzonden moet worden rekenen wij hiervoor verzendkosten.  De verzendkosten hiervoor bedragen €2,95. 

 

Vraag hier uw kadobon aan:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Wij nemen uw privacy erg serieus. Bekijk hier onze privacyerklaring.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?