U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vervolgcursus digitale fotografie

Je bent in staat de camera handmatig in te stellen en beheerst de techniek om een goed belichte foto te maken. Je zou graag je opgedane kennis willen verbreden en verdiepen. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in dit mooie vak.

 

Dan is de vervolgcursus digitale fotografie van

Studio Tubantia perfect voor jou! 

 

In deze cursus leren we je niet meer hoe je moet fotograferen maar leggen we de focus op het flitsen en hoe je dat zo goed mogelijk kunt doen, zonder meteen al die dure fotospullen aan te schaffen.

  • We gaan je verschillende belichtings- en verlichtingstechnieken leren en laten je zien hoe je dit kunt toepassen in diverse situaties. 
  • We gaan portretten maken in de studio waarbij we gebruik maken van daglicht en wat je kan doen met je cameraflitser

 In 2 lessen van 4 uur gaan we dit allemaal behandelen. Met veel oefenen en de intensieve begeleiding van twee enthousiaste vakfotografen krijg jij het flitsen onder de knie. Praktisch toepasbaar en helder wordt de lesstof behandeld.

 

Wat heb je nodig?

Alles wat je zelf mee moet nemen is een systeem- of spiegelreflexcamera. We gaan ervan uit dat er een flitser op je camera zit. Zo niet, dan is een losse flitser noodzakelijk.

  

Is deze vervolgcursus geschikt voor jou?

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen is het van belang dat je de belichtingsdriehoek begrijpt en kunt toepassen om een goed belichte foto te maken. De effecten die je met je sluitertijd en diafragma kunt bereiken weet je toe te passen. Cursisten die de basiscursus bij ons hebben gevolgd voldoen aan dit niveau.

Wanneer je twijfelt of deze cursus geschikt is voor jou dan kun je altijd met ons een afspraak maken om dit samen te bekijken. Het is dan handig als je wat eigen foto's kan laten zien.

  

 


 Vervolgcursus digitale fotografie

We geven deze cursus alleen op zaterdag.

Tijdstip 13.00-17.00 uur. 

 

Cursuscode/ Lesdagen les 1 les 2

Planning volgt zo spoedig mogelijk

   

 

   

 

   

 

 

Locatie: Studio Tubantia, 

Hazenweg 121

 7556 BM Hengelo

 

Kosten:  € 129,-  per deelnemer

 

Vul het onderstaande formulier in om je op te geven voor deze cursus. Je ontvangt daarna een bevestiging en factuur. Je inschrijving is pas definitief nadat we je betaling hebben ontvangen. 

Lees hier onze Algemene voorwaarden.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Wij nemen uw privacy erg serieus. Bekjk hier onze privacyverklaring.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?